Certification

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指定認証マーク

但馬牛
但馬牛として認定された枝肉には、4つの部位に上記の但馬牛を証する判が押印され、1頭ごと『兵庫県産(但馬牛)証明書』が交付されます。
The authorized carcass as Tajima-gyu is to be pushed the above shaped stamp on four places. “Hyogo-produce Tajima-gyu Certificate” will be issued for each carcass.
神戸肉
神戸ビーフとして認定された枝肉には、4つの部位に上記の神戸ビーフを証する判が押印され、1頭ごと『神戸肉之証』が交付されます。
※但し、アメリカ、EU等への輸出向けについては防疫上押印はしていません。
The authorized carcass as “Kobe Beef” is to be pushed the above shaped stamp on four places. “Kobe Beef Certificate of Authenticity” will be issued for each carcass. However, for epidemic prevention, carcasses for export to the United States, the European Union and some other regions are not stamped with the mark.